Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OFGİAD'dan kurumlara ziyaret

Of Girişimci İş Adamları Derneği (OFGİAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of'lu iş adamlarına daha iyi hizmet verebilmek için Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD), Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK) ve Küçük ve...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OFGİAD'dan kurumlara ziyaret
Of Girişimci İş Adamları Derneği (OFGİAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of'lu iş adamlarına daha iyi hizmet verebilmek için Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD), Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK) ve Küçük ve Orta ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Birliği'ni (KOSGEB) ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaret esnasında esnaflara ve yeni başlamayı düşünenlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ziyaret edilen kurum ve dernek yetkilileri OFGİAD'ın yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarını ve hertürlü desteği vereceklerini iletti.

OFGİAD Başkanı Ali İhsan Ulusoy, yapmış oldukları ziyaretlerin verimli geçtiğini belirtip, "Of esnafına daha iyi hizmet sunabilmek adına görüş alış verişi yaptık. Ziyaret ettiğimiz dernekler ve kurumlarla birlikte ilerleyen günlerde Of'ta seminerler düzenleyerek halkımızı ve esnafımızı bilgilendireceğiz. Yatırım yapmak isteyen esnaflara bilgiler sunacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.