Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Odunpazarı Belediyesi'nden kazada ölen üniversiteliler için taziye mesajı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi yakınlarında gerçekleşen ve 8 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili taziye mesajı yayınladı.    Başkan Kurt...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi yakınlarında gerçekleşen ve 8 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

    Başkan Kurt mesajında; "Eskişehir'e düzenledikleri gezi için yola çıkan Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında yaptığı kaza sonucu, pırıl pırıl 8 gencimizin ölüm haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin böyle talihsiz bir kaza sonucu hayatlarını kaybetmeleri bizleri ve tüm Türkiye'yi derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybeden gençlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, sevenlerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Aynı kazada araçta bulunan ve yaralı olarak kurtulan şoför ve 19 gencimize de acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.