Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüllü yemek yarışması düzenlendi

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Dedeman Mesleki ve Teknik Lisesi'nde ödüllü yemek yarışması düzenlerdi. Yarışma sonunda dereceye girenler ödüllendirildi.Erzurum Dedeman Mesleki ve Teknik Anadolu (Turizm ve Otelcilik Meslek) Lisesinde...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ödüllü yemek yarışması düzenlendi
Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Dedeman Mesleki ve Teknik Lisesi'nde ödüllü yemek yarışması düzenlerdi. Yarışma sonunda dereceye girenler ödüllendirildi.

Erzurum Dedeman Mesleki ve Teknik Anadolu (Turizm ve Otelcilik Meslek) Lisesinde yemek yarışması düzenlendi. Dereceye girenler ödüllendirildi. Jüri üyeliğini İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde folklor araştırmacılarından Muhsin Koç, Dedeman Meslek Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mevlüde Daşbaşı ve Atatürk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Programı Erzurum Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Erkan Denk yaptı.

Yarışmacılar Erzurumun yöresel çorba, tatlı ve yemekleri ile katıldı. Çorba dalında Meryem Fidan, Duygu Haşıloğlu ve Miraç Sefakoçak dereceye girdi. Yemek dalında Serpil Sizer, Hale İpek, Oğuzhan Kabal dereceye girdi. Tatlı dalında ise Hanım Güngör, Hakdan Medetoğlu ve Emine Dursun derece elde etti. Dereceye girenlerin ödüllerini Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu ile Okul Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda yemek jürisi Mevlüde Daşbaşı verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.