Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödemiş’ten BUGİAD’a ziyaret

İzmir Ödemiş İlçe Kaymakamlığı ile Ödemiş Genç İş Adamları Derneği (ÖGİAD) işbirliğiyle 15 kişilik heyet Bursa Girişimci İşadamları Derneği’ni (BUGİAD) ziyaret etti. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, İlçe Emniyet Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ödemiş’ten BUGİAD’a ziyaret
İzmir Ödemiş İlçe Kaymakamlığı ile Ödemiş Genç İş Adamları Derneği (ÖGİAD) işbirliğiyle 15 kişilik heyet Bursa Girişimci İşadamları Derneği’ni (BUGİAD) ziyaret etti. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, Ödemiş Genç İş Adamları Derneği Başkanı Şerif Ali Güven, Süt Birliği Başkanı Halil Deveci ve OGİAD üyeleri BUGİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ödemiş heyeti onuruna verilen yemekte konuşan BUGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tahmaz, BUGİAD’ın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında heyete bilgi verdi. BUGİAD’ın hayata geçirdiği faaliyetleri büyük bir ilgi ile dinleyen iş adamları ve bürokratlar, “Ödemiş’i daha ileriye götürmek için BUGİAD’ın gerçekleştirdiği faaliyetlerden örnekler alabiliriz” dedi.

BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi Fetullah Özkara ise bu birlikteliğin başarıyı da beraberinde getireceğini belirtti. Özkara, “Bursa’nın sahip olduğu potansiyeli dışarıya çıkarmak, Bursa’yı daha ileriye götürmek için bazı noktalarda Bursa'nın da birlikte hareket etmesi gerekiyor.” diye konuştu.
Şehirler arasında gerçekleştirilen bu ziyaretlerin iç ticareti attırma adına önemli bir araç olduğunu dile getiren Özkara, yerelden ulusala, ulusaldan da uluslar arası ticaret sahnesine açılmak için bu ziyaretlere iş adamlarının önem vermesi gerektiğini ifade etti. Özkara son olarak “Yurt içi ve yurtdışı ziyaretlerin iş adamlarının kendilerine yeni hedefler koymasında belirleyici olduğuna inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Bursa’da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ödemiş Kaymakam’ı Abdullah Dölek de, BUGİAD Yönetim Kurulu üyelerine gösterdiği misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.

Bursalı iş adamlarını Ödemiş’te ağırlamak istediklerini ifade eden ÖGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ali Güven, “Ödemiş ile Bursa arasındaki ticaret hacminin genişletmek için Bursalı iş adamlarını şehrimize bekliyoruz. Metal-makineden, gıdaya kadar bir çok sektörden Bursalı iş adamlarını Ödemiş’te görmekten mutluluk duyarız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından üyelerin ürünlerinin yer aldığı stant alanını gezen Ödemiş heyeti, stant alanın çok beğendi. ÖGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ali Güven kendi derneklerinde de bu tarz bir çalışmanın yapabileceklerini belirtti. Ziyaretin sonunda iki dernek üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.