Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödemiş Birgivi Koleji öğrencileri fidan dikti

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Özel Birgivi Koleji, fidan dikme etkinliği düzenledi. Anasınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik etkinliğe, Ödemiş Orman İşletme Şefliği ve Kiraz Belediyesi de destek verdi. Kiraz ilçesinde bulunan ağaçlandırma...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ödemiş Birgivi Koleji öğrencileri fidan dikti
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Özel Birgivi Koleji, fidan dikme etkinliği düzenledi. Anasınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik etkinliğe, Ödemiş Orman İşletme Şefliği ve Kiraz Belediyesi de destek verdi. Kiraz ilçesinde bulunan ağaçlandırma sahasına gruplar halinde götürülen öğrencilere, ilk olarak fidan dikimi anlatıldı. Ardından sahaya dağılan öğrenciler, tecrübeli işçiler nezaretinde fidanları dikti. Etkinliğe, ziraat mühendisi Cennet Kara da eşlik etti.

Özel Birgivi Koleji Müdürü Adil Özçetin, yaptığı açıklamada, "Yeşil alanlar azaldı, betonlaşma çoğaldı. "idan dikme etkinliği için öğrencilerimiz ve öğretmenleriyle biraraya gelmekten mutluyuz. Yeşil alanların azalmasıyla çocukların oyun alanları kısıtlanıyor. Bu yüzden çocuklar, içlerinde oluşan enerjiyi tam olarak atamadıkları için yaramazlık denilen kavram ortaya çıkıyor. Yeşil alanların azalması sadece çocuklar için değil, biz yetişkinler için de büyük bir sorun. Yoğun çalışma temposundan dolayı dinlenme alanı bulamıyoruz. Fidan dikmede iki amacımız var. Bunların birincisi çevreyi güzelleştirmek, çevreye bir ağaç kazandırmak, ikinci ve en önemlisi ise geleceğimiz olan çocuklara doğa bilinci ve ağaç sevgisi aşılamaktır." dedi. Katkılarından dolayı Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'e ve Ödemiş Orman İşletme Şefliği’ne teşekkür eden Müdür Özçetin, böyle etkinliklere devam edeceklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.