Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de ELT heyecanı başlıyor

Bursa’da eğitim sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Nilüfer Eğitim Kurumları, geleneksel hale getirdiği English Language Teaching- İngilizce öğretimi (ELT) seminerinin bu yıl 11.sini düzenliyor. Orhangazi Üniversitesi işbirliği...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’de ELT heyecanı başlıyor
Bursa’da eğitim sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Nilüfer Eğitim Kurumları, geleneksel hale getirdiği English Language Teaching- İngilizce öğretimi (ELT) seminerinin bu yıl 11.sini düzenliyor. Orhangazi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek ELT semineri, Özel Nilüfer Bademli Koleji’nde gerçekleştirilecek.

Her yıl düzenli olarak yapılan ELT semineri, bu yıl 21 Mart Cumartesi günü yapılacak. Seminere katılacak olan öğretmenlerin 19 Mart 2015 tarihine kadar online kayıt yapmaları gerekiyor. Seminere katılan öğretmenler mesleki birikimlerini paylaşma ve kendilerini geliştirme imkânı bulacak. Marmara Bölgesi’nde eğitim veren tüm İngilizce öğretmenlerine açık olan ELT seminerinde, dünyanın önde gelen birçok yayınevi stant açarak yeni ürünlerini tanıtacaklar.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, daha iyi bir eğitim için öğretmenlerin kendilerini geliştirerek donanım sahibi olması gerektiğini söyledi. Genel Müdür Kıcıroğu, öğrencilere daha verimli eğitim vermek için öğretmenlerin kendilerini yenilemesi gerektiğinin altını çizerek, “Biz kurum olarak geleceği yetiştiren öğretmenlerimizin kendilerini, ilerleyen teknolojiye ve modern çağa uyumlu olmalarından yanayız. Bunun için seminerler, konferanslar düzenliyoruz. Kurumumuzun İngilizce dil eğitiminde başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisi de gelişime açık olan ve kendini geliştiren öğretmen kadrosuna sahip olmasıdır.” ifadesini kullandı.

Nilüfer Eğitim Kurumları Yabancı Diller Koordinatorü Mesut Özil ise yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “İngilizce öğretmenlerimizin gelişen teknoloji ve iletişim imkanlarını dil öğretiminde kullanmaları gerektiğine inanıyoruz. İngilizcenin günümüzde önemi tartışılmaz. Öğrencilerimize iyi bir İngilizce eğitimi vermek için öğretmenlerimizin dil öğretim alanındaki gelişmeleri takip etmeleri ve bu gelişmeleri sınıfa taşımaları için düzenlenen seminerde workshoplar, atölye çalışmaları ve sunumlar yer almaktadır.”

Nilüfer Eğitim Kurumları ve Bursa Orhangazi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek seminere Cambridge Üniversitesi’nden Anne Robinson, dili kullanma becerisinin nasıl sağlanacağını anlatacak. Seminere katılan bir diğer konuşmacı ise UES Yayınevi’nden Hardy Griffin. Hardy Griffin ise yazma egzersizini nasıl eğlenceli hale getirileceğini katılımcılarla paylaşacak. Macmillan Yayınevinden Terasa Doğuelli ise temel beceri ve yaşam becerilerinden söz edecek. Seminerde Express Yayınevinden John Barth da okuma ve yazma ve dil öğretiminde medyadan istifade etme yollarını anlatacak.

ELT Seminerine katılan eğitimcilere program sonunda düzenlenecek çekilişle İpad Mini, Laptop, Eğitim Koçluğu, Sertifika Programı, MBI Programı, 5 yıldızlı bir otelde 3 günlük tatil hediyeleri verilecek. Ayrıca tüm katılımcılara Orhangazi Üniversitesi tarafından katılım sertifikası verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.