Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde'de Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet Bayramı, Niğde hükümet meydanında coşkulu bir törenle kutlandı.Kutlamaya Vali Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı J.Kd.Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, İl Emniyet Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde'de Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyet Bayramı, Niğde hükümet meydanında coşkulu bir törenle kutlandı.

Kutlamaya Vali Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı J.Kd.Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, PMYO Müdürü Mürsel Sevindik, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit ve kurum kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Tören, okunan İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç yaptı. Vali Kılıç, Cumhuriyet'in ilanının emsalsiz bir başarı ve uyanış olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerin ardına tören alanında bulunan Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan bando takımı ile tören geçişi yapıldı. Tören geçişine okulların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da katıldı. Bayraklarla renklenen Niğde sokaklarında asker ve polislerin oluşturduğu grubun yürüyüşü büyük alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.