Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde Üniversitesi'nde kazada ölen öğrenciler için mevlit okutuldu

Kayseri’nin Hacılar ilçesi yakınlarında 21 Aralık 2013 tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 6 üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 11 kişi için Niğde Üniversitesi'nde mevlit okutuldu.Üniversite Camii’nde cuma...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde Üniversitesi'nde kazada ölen öğrenciler için mevlit okutuldu
Kayseri’nin Hacılar ilçesi yakınlarında 21 Aralık 2013 tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 6 üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 11 kişi için Niğde Üniversitesi'nde mevlit okutuldu.

Üniversite Camii’nde cuma namazı öncesi düzenlenen mevlide Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenciler katıldı. Trafik kazasında yaşamını yitiren öğrenciler Çiğdem Gürbüzoğlu, Mehmet Tosun, Altay Bahadır Utar, Melike Velioğlu, Ece Nur Kılıç, Ebru Salmanoğlu ve diğer sivil vatandaşlar için dualar edildi, şeker ikramında bulunuldu.

21 Aralık 2013 tarihinde Erciyes Dağı’ndan kayak yapmaktan dönen üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 31 kişi de yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.