Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde Belediyesi, emlakçılık kursu açtı

Niğde Belediye Başkanlığı birçok alanda istihdama katkı sağlamak için kurslar açarak vatandaşların meslek sahibi olmasını sağlıyor.Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan ve yoğun ilgi gören emlakçılık kursu120 saat sürecek.Niğde...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde Belediyesi, emlakçılık kursu açtı
Niğde Belediye Başkanlığı birçok alanda istihdama katkı sağlamak için kurslar açarak vatandaşların meslek sahibi olmasını sağlıyor.
Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan ve yoğun ilgi gören emlakçılık kursu120 saat sürecek.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kursu ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Belediye olarak 5 yılda 3 bin kişiye yakın vatandaşımızı açtığımız kurslar sonucu sertifika sahibi yaptık. İhtiyaçlar ve talepler doğrultusunda emlakçılık kursunu da açtık. Kursumuz 21 Ekim 2013 Pazartesi günü başladı ve 22 Kasım 2013 Cuma günü sona erecek. İnşallah kursiyer arkadaşlarımız sertifikalarını alacaklar. Alanında uzman arkadaşlar kursiyerlerimize sunum yapacaklar. Önümüzdeki günlerde farklı alanlarda da kurslar açacağız. Semazen kursu açmayı düşünüyoruz. Bu alanda da Niğdemizin ihtiyacı olduğunu gördük. Çoğu mevlitli olan düğün, nişan, sünnet merasimlerinde programlarda semazen gösterileri yapılıyor. Bu semazen grupları genelde Konya ilimizden geliyor. Bu alanda birkaç grup gönüllü arkadaşlarımız yetiştirilirse diğer illerden getirilen semazen grubu ihtiyacını ilimizde karşılamış oluruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.