Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nedim Koyuncu AK Parti'den Hopa belediye başkan aday adayı oldu

Artvin Hopa ilçesinde belediye başkanlığı için aday adayığı için başvurular devam ediyor. Geçen hafta Vedat Kibar'ın Hopa belediye başkan aday adaylığı için AK Parti İlçe başkanlığına müracaatından sonra Hopa ilçe ve Kemalpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nedim Koyuncu AK Parti'den Hopa belediye başkan aday adayı oldu
Artvin Hopa ilçesinde belediye başkanlığı için aday adayığı için başvurular devam ediyor. Geçen hafta Vedat Kibar'ın Hopa belediye başkan aday adaylığı için AK Parti İlçe başkanlığına müracaatından sonra Hopa ilçe ve Kemalpaşa beldesi için aday adaylığına müracaatlarında artış oldu. Hopa ilçe belediye başkan adayı adaylığı için Fahrettin Yılmaz, Ali Rıza İskender, Nedim Cihan'ın ardından Nedim Koyuncu da aday adaylık için müracaat evraklarını Hopa AK Parti İlçe Başkanı İlyas Güven’e sundu.

Kemalpaşa Belde Belediye başkanlığı için Sedat Sonbay ve Birol Vanizor Müracaat belgelerini Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven'e verdi.

AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven; 1 Kasım günü mesai saatinin bitimine kadar başkanlık ve il genel meclis üyelikleri için müracaatların devam edeceğini, yapılacak bütün müracaatlarda sayıların çok olmasının partisinin ne kadar güçlü olduğu gösterdiğini belirtti.

Hopa Belediye Başkanlığı için AK Parti'den adayı adaylığı dosyayı ilçe teşkilatına veren Nedim Koyuncu da yaptığı kısa açıklamada Hopa için en hayırlısı temennisinde bulunup, "Çok iyi projelerim var. Başkanlığa aday gösterildiğim anda bütün projelerimi açıklayacağım. Hopa’ya hizmet vermek için yola çıktım. Belediye başkalığı için aday olmak ve de seçimi almak istiyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.