Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazilli Zuhal Eğitim’den bahar şenliği

Nazilli Özel Zuhal Eğitim Kurumları, bahar şenliği düzenledi. Nazilli Özel Aydınlık, Özel Fatih Sultan ve Gökkuşağı Kreşi'nin Sümer Park’ta düzenlediği bahar şenliğinde sahne alan Süleyman Erkişi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü....

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nazilli Zuhal Eğitim’den bahar şenliği
Nazilli Özel Zuhal Eğitim Kurumları, bahar şenliği düzenledi.

Nazilli Özel Aydınlık, Özel Fatih Sultan ve Gökkuşağı Kreşi'nin Sümer Park’ta düzenlediği bahar şenliğinde sahne alan Süleyman Erkişi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Okulların stantlarının yer altığı şenlikte bir yılık çalışmalar sergilendi.
Nazilli Özel Zuhal Eğitim Kurumları olarak öğrenci, veli öğretmeni bir araya getirip baharın gelişini kutladıklarını belirten Aydınlık İlk ve Ortaokul Müdürü Süleyman Diker, öğrenci velilerinden büyük ilgi gördüklerini söyledi. Diker, "Baharın gelişini kutluyoruz. Etkinliğimiz Nazilli Özel Aydınlık ve Özel Fatih Sultan Okulları tarafından düzenlendi. Şenliğimizde öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri sergiledik. Ayrıca jimnastik gösterisi, semazen, mehteran, sahne gösterileri düzenledik. Çocuklarımıza yönelik sosyal etkinlikler de düzenledik. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin kaynaşması için güzel bir etkinlik oldu." dedi.

Sümer Park’taki bahar şenliklerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Özel Fatih Sultan Lisesi Müdürü Bülent Özen, "Bir günlük etkinliğimize katılanlara teşekkür ediyoruz. Okullarımızın stantları büyük ilgi gördüler." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.