Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mut'ta 'Babam ve Ben Bir Takımız Spor Şenliği' düzenlendi

Mersin'in Mut ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji, 'Babam ve Ben Bir Takımız' adlı spor şenliği düzenledi. Esenler halı sahasında düzenlenen spor şenliğine anasınıfı ile 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri babaları...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mut'ta 'Babam ve Ben Bir Takımız Spor Şenliği' düzenlendi
Mersin'in Mut ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji, 'Babam ve Ben Bir Takımız' adlı spor şenliği düzenledi.

Esenler halı sahasında düzenlenen spor şenliğine anasınıfı ile 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri babaları ile birlikte katıldı. Öğrenciler babaları ile birlikte yarışmanın heyecanı yaşamanın mutluluğunu doyası yaşadı. 9 takım ve 115 kişinin katıldığı şenlikte çuvalda yürüme, tırmanma, süt içme, çember atma, sürünme, atlama ve pinpon yakalama gibi çok çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlendi.

Yarışmalarda Yaşar Yıldız ve kızı Zeynep birinci, Ahmet Işık ve oğlu Nebi ikinci, İsmail Doğan ve oğlu Talha üçüncü, Hüseyin Zeytinli ve oğlu Asım ise dördüncü oldu. Şenliğe katılan tüm öğrenci ve velilere çeşitli ödüller verildi.

Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji Müdürü Mehmet Ünal, kaybedenin olmadığı şenliğe katılan tüm velilere teşekkür etti. Amaçlarının öğrenci ve velileri farklı etkinlik yaparak kaynaştırmak olduğunu kaydeden Ünal, "Babam ve Ben Bir Takımız' adlı spor şenliği ile birlikte ailelerin bir takım olduğunu hatırlatmak istedik. Bu çerçevede öğrenci ile baba arasında bağlar daha da kuvvetli olur diye düşündük. Şenliğe katılan tüm velilerimize teşekkür ederim." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.