Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutluluğun sırlarını anlatacak

Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder, herkesin bir ömür boyu yaşamak istediği mutluluğun’ sırlarını Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıklayacak. Alışveriş merkezi anlayışını sadece ticari faaliyetlerle...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder, herkesin bir ömür boyu yaşamak istediği mutluluğun’ sırlarını Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıklayacak.

Alışveriş merkezi anlayışını sadece ticari faaliyetlerle sınırlamayan Optimum’un, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği 'Anne-Baba Destek Programı'nın 9’ncusu 31 Ekim Perşembe günü alışveriş merkezindeki Avşar Sinemaları salonunda gerçekleşecek. İsteyen herkesin ücretsiz katılabileceği programda, Aile ve Evlilik Terapisti Dr.Obengül Ejder, mutluluğun sırlarını anlatarak, bu yolda yapılması gerekenler konusunda önerilerde bulunacak. Aile bireyleri arasında, arkadaşlıklarda, iş yerinde ve evlilikteki mutluluk için ip uçları verecek Dr. Ejder, katılımcıların sorularını da cevaplayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.