Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Musul'dan Adana'ya teşekkür ziyareti

Irak-Musul Meclisi’nden gelen bir heyet, Türkmenlere verilen destekten dolayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.Irak-Musul Meclis Başkan Vekili Nurettin Kaplan, Meclis Üyeleri Ganim Hamit ve Lokman Necip,...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Irak-Musul Meclisi’nden gelen bir heyet, Türkmenlere verilen destekten dolayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Irak-Musul Meclis Başkan Vekili Nurettin Kaplan, Meclis Üyeleri Ganim Hamit ve Lokman Necip, Türkmen Dernek Başkan Yardımcısı Adil Selvi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, hem Irak’taki Türkmenlere yönelik yardımlarından dolayı, hem de Adana’ya sığınan Türkmenlere verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Fatih Karayandı’ya da teşekkür eden Irak-Musul Heyeti, Türkmenlere yönelik insani yardımı unutmayacaklarını ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, minnettar olduklarını ifade etti.

Başkan Hüseyin Sözlü de, zor durumda yaşam mücadelesi veren insanlara destek olmanın, onların hayata tutunma çabalarına katkı koymanın insanlık görevi olduğunu ifade ederek, savaşın bir an önce son bulmasını ve insanların doğup büyüdükleri yerde, huzur içinde yaşamalarını arzu ettiklerini açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.