Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı CHP'yi ziyaret etti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, CHP Mustafakemalpaşa Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, CHP Mustafakemalpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı CHP'yi ziyaret etti
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, CHP Mustafakemalpaşa Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan İlhan Uzel’i tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

CHP binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın geleceği için planlanan projelerde siyasi partilerin yol göstericiliğine her zaman ihtiyaç duyulduğunu söylerken, sağlam bir iletişimin yerel demokrasiyse güç katacağını belirtti.

Başkan Kurtulan; “ Hepimizin ortak amacı Mustafakemalpaşa’nın her yönden gelişimini sağlamaktır. Bu yönde atılacak adımları siyasi parti ve sivil toplum teşkilatları ile her zaman paylaşıyoruz. Vatandaşa hizmet eden insanlar olarak Mustafakemalpaşa’yı kucaklayan, kırgınlıkları değil saygıyı öne alan bir anlayışı hâkim kılma sorumluluğunu taşıyoruz. Yapıcı eleştirilere her zaman ihtiyacımız var. Başkan İlhan Uzel’de meclis de bizim mesai arkadaşımız. Bu sorumlulukların bilincinde değerli bir insan ve öğretmendir. Birlikte el ele vererek, temiz bir siyaset güderek Mustafakemalpaşa’nın hizmetinde olacağız” dedi.

Başkan Kurtulan ayrıca Milletvekili aday adayı olan CHP eski İlçe Başkanı Gürkan Esen’e de başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı İlhan Uzel ise Başkan Kurtulan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Uzel; “ Mustafakemalpaşa hepimizin ortak paydasıdır. Kırıcı değil yapıcı eleştiriler getirmek misyonumuzdur. Gerek teşkilat olarak gerekse de belediye meclisinde olumlu çalışmaları her zaman desteklemeye hazırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.