Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Çanakkale Şubesi açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 66. şubesini Çanakkale’de açtı. Kordon'daki şubenin açılış törenine AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Çanakkale Şubesi açıldı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 66. şubesini Çanakkale’de açtı. Kordon'daki şubenin açılış törenine AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Genel Başkan Olpak, Çanakkale'de 850 civarında sivil toplum kuruluşu olduğunu, bunların arasına bir renk olarak katılacaklarını söyledi. Opak, “Türkiye'nin büyümesine paralel bir şekilde şubelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Türkiye büyüyorsa biz de büyüyoruz. Kısmet olursa yedi sekiz bölgede daha yeni şube ve temsilciliklerimizi açacağız." dedi. Vali Çınar ise Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği ile Çanakkale Girişimci İşadamları Derneği'nin ardından sanayici ve işadamları dernekleri örgütlenmesinin üçüncüsünün MÜSİAD tarafından açıldığını söyledi. Çınar, “Bu güzel şehrimizde, Türkiye'deki sanayici ve işadamları derneklerinin ikinci büyüğünün şubesinin açılması çok önemlidir ve mutluluk vericidir. Hepimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.