Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Özel İdaresi’nin idari binaları çiftçiler için tahsis edildi

Muş İl Genel Meclisi, yeni hizmet binasına taşınacak olan İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Hizmet binasını 2 yıl süreyle çiftçiler için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne tahsis etti.Muş İl Genel Meclisi, 2014 yılı yatırım...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Özel İdaresi’nin idari binaları çiftçiler için tahsis edildi
Muş İl Genel Meclisi, yeni hizmet binasına taşınacak olan İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Hizmet binasını 2 yıl süreyle çiftçiler için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne tahsis etti.

Muş İl Genel Meclisi, 2014 yılı yatırım programı Kasım ayı 19’uncu toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Ömer Çetinkaya başkanlığında oturumu açılan toplantı açılış, yoklama ve geçen toplantıya ait karar özetlerin okunmasıyla devam etti. 2015 yılı hazırlık bütçesinin de yer aldığı toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin yeni binasına geçmesi gündeme getirildi. Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, proje aşamasında olan yeni hizmet binaları tamamlanıncaya kadar Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait mevcut hizmet binasının idari olarak kullanılan 2 bölümünün İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne tahsis edilmesi görüşüldü.

Gündem maddesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Meclis Başkanı Ömer Çetinkaya, çiftçilerin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait üç ayrı şubesinden hizmet aldığını ve bunun çiftçiler için hem maliyet hemde zaman kaybına neden olduğunu söyledi. Çiftçilerin daha kolay ve maddi kaybının önlenmesi amacıyla İl Özel İdaresi binasının tahsis edilmesini uygun bulduklarını kaydeden Çetinkaya, “İl merkez ve ilçeler dahil çiftçilerimizin rahat ve zamanında hizmetin kendilerine gitmesi için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün 3 şubesine gitmesi yerine tek bir binada hizmet almaları gerektiğine inanıyoruz. Çünkü çiftçi bir işlem için üç farklı yerde bulunan hizmet binalarına gidiyor. Bu durum hem çiftçinin maddi hemde zaman kaybına neden oluyor. Çiftçinin eziyet görmesini bir tarafta bırakalım da bazen iş ve işlevler yüzünden köye bile gidemiyor. Bu eksikliklerin giderilmesi ve çiftçinin daha pratik, kolay hizmet alması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait idari binaları 2 yıllığına tahsis ettik. Tek ve asıl amaç çiftçinin daha kolay bir şekilde işini görmesidir. Halkımızın ve partimizin bize verdiği güç ve destekle halkın hizmetin ayağına değil de hizmetin halkın ayağına gitmesi birinci önceliğimizdir.” dedi.

“İMKANLAR NE KADAR FAZLA OLURSA HİZMETTE O KADAR FAZLA OLUR”

Hizmette siyasi ayrımı ret ettiklerinin altını çizen Çetinkaya, “Partimiz ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızın temel hedefinde halka hizmet olduğunu her defasında söylüyoruz. Ancak bu söylediklerimiz pek fazla kamuoyunda görünmüyor. Çünkü biz bunun reklamını yapmıyoruz. Reklam ve göz boyamaktan ziyade halkın ne kadar hizmet gördüğü ortadadır. Biz tüm köylerimizi eşit görüyoruz ve bu amaçla hizmet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.