Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Özel İdaresi kış hazırlıklarını tamamladı

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, 35 kişilik araç ve ekipman ile birlikte 100 personelin bu yıl karla mücadele hizmeti vereceğini belirterek iklim koşullarına ve mevsim şartlarına göre karla mücadele için iş makinesi hizmeti...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Özel İdaresi kış hazırlıklarını tamamladı
Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, 35 kişilik araç ve ekipman ile birlikte 100 personelin bu yıl karla mücadele hizmeti vereceğini belirterek iklim koşullarına ve mevsim şartlarına göre karla mücadele için iş makinesi hizmeti alacaklarının söyledi
Muş merkez ve 5 ilçesinde kış mevsimine hazırlık stabilize çalışmalarının devam ediyor. Ağır kış şartlarının yaşandığı kentte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, köy yolarında kışa hazırlık stabilize çalışmalarına yoğunlaştırdı.
Muş merkez, Malazgirt, Bulanık, Varto, Korkut ve Hasköy ilçesinde stabilize çalışmalarının yapıldığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, şimdiden karla mücadeleye hazır olduklarını söyledi.
“KARLA MÜCADELE İÇİN İŞ MAKİNESİ VE HİZMETİ ALIYORUZ”
Karla mücadelede etkin ve vatandaşlara daha kaliteli, bir hizmet verilmesi için iklim koşullarına ve mevsim şartlarına göre karla mücadele için iş makinesi hizmeti alacaklarını ifade eden Genel Sekreter Yentür, “Kışa hazırlık stabilize çalışmaları bir yandan devam ederken bir yandan da karla mücadele için ekipman hazırlığımızı sürdürüyoruz. Şuan merkez ve 5 ilçede stabilize çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışlarımız kapsamında yol şevleri açılmakta, köprü, menfez ve geçitler onarılmaktadır. Merkez, Bulanık, Malazgirt, Varto ve Korkut ilçelerinde şantiyelerde ekipler hizmet verecektir. Yaklaşık 35 kişilik araç ve ekipmanla yaklaşık 100 personele karla mücadele işlemleri yapılacaktır.”
“İŞ MAKİNELERİ KIŞA HAZIRLANIYOR”
İl Özel İdaresindeki iş makinelerinin bakımı ve kışa hazır hale getirmek için çalışmaları başlattıklarını kaydeden Yentür, “Karla daha etkin bir şekilde mücadele etmek için kepçelerin ön taraflarına özel aparatlar hazırlanmaktadır. İklim koşuları ve mevsime göre de karla mücadele için iş makinesi hizmetleri alınacaktır.” Dedi.
Öte yandan İl Özel İdaresi bu yıl 2014 yılı yatırım programına alınan 400 kilometre asfalt çalışmasının bazı bölgelerde devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.