Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Gonca Derneği’nden Öğretmenler Günü programı

Muş Gonca Derneği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programına katılan Sunucu - Yazar Asım Yıldırım’ın verdiği konferansa yoğun katılım oldu. Muş Gonca Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir konferans düzenledi....

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Gonca Derneği’nden Öğretmenler Günü programı
Muş Gonca Derneği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programına katılan Sunucu - Yazar Asım Yıldırım’ın verdiği konferansa yoğun katılım oldu.

Muş Gonca Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir konferans düzenledi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programın konuğu olan Sunucu - Yazar Asım Yıldırım, bir birinden güzel seslendirdiği şiir ve hikayeler geceye renk kattı. Yıldırım, ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in eğitiminden de bazı örnekler vererek katılımcıların duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Asım Yıldırım’ın sunumunu izleyen Vali Vedat Büyükersoy’un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu ve her zaman değer verilmesi gerektiğini söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Büyükersoy, şunları söyledi: "Öğretmenlerimizin tek bir günle değil; her zaman anılması, her zaman takdir edilmesi gerekir. Ama böyle bir günün olması da onlar için ve bizler için de mutluluk verici. Onların değeri bir gün ile ölçülmez ve değer verilmez; ama her zaman onlara bu değeri vermemiz ve göstermemiz gerekiyor. Onlar bizim başımızın tacıdır."

"ASIM YILDIRIM’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Gonca Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cansu Hamurcu Celayir ise "24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Muş Kültür Merkezinde öğretmenlerimize genel bir program hazırladık. İstanbul’dan gazeteci-yazar Asım Yıldırım Beyi davet ettik, sağ olsun o da bizi kırmayıp geldi. İlk önce öğretmenlerimize bir kokteyl verdik. Daha sonrasında çok güzel bir seminer verildi. Öğretmenlerimiz çok memnun kaldılar. Sayın Valimizin eşi ve Belediye Başkanımızın eşi programdan memnun ayrıldılar. Bizler de çok mutluyuz. Gonca Derneği olarak, öğretmenlerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemedik. Gonca Derneği olarak bu tür kültürel faaliyetleri sürdüreceğimizi ve daha geniş kapsamlı çalışmaları yapmaya gayret edeceğimizi bir daha hatırlatmak istiyorum. Bizleri kırmayıp programımıza katılan, Asım Yıldırım beye teşekkür ediyoruz. Ayrıca; programımıza teşrif eden Sayın Valimizin eşi Kadriye Büyükersoy Hanımefendiye, Belediye Başkanımızın eşleri Yıldız Dede Hanımefendiye ve programımıza katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.