Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Nalçacı, Battalgazi belediye başkan aday adayı oldu

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti’den merkez Battalgazi ilçesi belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.    Murat Nalçacı, başvuru evraklarını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Murat Nalçacı, Battalgazi belediye başkan aday adayı oldu
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti’den merkez Battalgazi ilçesi belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

    Murat Nalçacı, başvuru evraklarını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e teslim etti. Battalgazi’nin 2014 yerel seçimleriyle fiilen büyükşehir statüsüne kavuşacak Malatya'nın 2 merkez ilçesinden biri olacağını anımsatan Nalçacı, kentin kazanacağı yeni statüyle ilçenin barındırdığı nüfus itibariyle birçok ilden büyük bir yerleşim birimi olacağını bildirdi.

    Aday gösterilip seçilmesi halinde adil, özverili bir yönetim anlayışı içinde ilçenin her yerine hizmet götürmeyi planladıklarını söyleyen Nalçacı, şöyle devam etti: “Hepinizin bildiği gibi 12 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Büyükşehir Yasası ile şehrimiz büyükşehir statüsü kazanarak, Battalgazi ve Yeşilyurt ismi ile iki merkez ilçeye ayrıldı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Battalgazi ilçesi, artık 17 bin nüfuslu küçük bir ilçe olarak değil; yaklaşık 300 bin kişinin yaşadığı, her an gelişen, değişen ve büyüyen bir ilçe olarak değerlendirilecektir. Bu yeni belediyecilik döneminde ben ve ekibim de Battalgazililerin hizmetine talip olduk. Bizler, bugüne kadar yaklaşık 12 yıldır partimizin bize verdiği her görevi layıkıyla yerine getirdik. Başaramayacağımız hiçbir işe talip olmadık, yapabiliriz demedik. Rabbim, bu makamı bize lütfederse bu inanmışlık, adanmışlık ve kararlılıkla Battalgazi’yi 2023’lü yıllara birlikte taşıyacağız. Bu süreçte şunu da asla unutmayacağız: Azamet, kibir ve gurur yanıltıcıdır ve kalbinde bu duygulara yer verip yürüyenler, her zaman kaybederler. Bu duygulara kapılmadan verilen görevin sorumluluğunu azami ölçüde yerine getirmeye çalışacağız.”

    Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini vurgulayan Nalçacı, donanımlı bir ekip oluşturarak her türlü zorluğun üstesinden geleceklerine inandığının altını çizdi. Murat Nalçacı, şunları söyledi: "Adı milletimize hizmet olan bu kutlu yolculukta, kısır döngülerle uğraşmadan güzel olan her düşünceye kulak vereceğiz. Karşımıza çıkacak hiçbir sıkıntı ve zorluktan yılmayacak; 'Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur' desturundan hareketle sabır ve kararlılıkla bunların üstesinden geleceğiz. Küsmek, darılmak gibi bizi küçültecek ve hayallerimizden koparacak davranışlardan uzak duracağız. İyi niyet besleyen, güzel gören, güzel düşünen olacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.