Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Münih 181. Oktoberfest'e hazırlanıyor

Münih kentinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen dünyaca ünlü Oktoberfest şenliği için şehir yönetimi ve polisi son hazırlıklarını yapıyor. Hazırlıklar hakkında dün Münih Polis Teşkilatı binasında bir basın toplantısı düzenleyen...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Münih kentinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen dünyaca ünlü Oktoberfest şenliği için şehir yönetimi ve polisi son hazırlıklarını yapıyor.

Hazırlıklar hakkında dün Münih Polis Teşkilatı binasında bir basın toplantısı düzenleyen müdür yardımcısı Robert Kopp ve Münih Şehir Yönetimi Başkanı Dr. Wilfried Blume-Beyerle, hazırlıkların son durumu hakkında açıklamalar yaptı. Bu yıl 181. kez düzenlenecek Oktoberfest (Ekim Şenliği), 20 Eylül Cumartesi günü başlayacak ve 5 Ekim Pazar günü son bulacak.

Polis şefi yardımcısı Kopp, şenliğe katılan vatandaşların güvenliği için şimdiye kadar olduğu gibi yoğun bir çalışma yapacaklarını söyledi. Şenlik boyunca yaklaşık 500 polisin görev alması bekleniyor. Vatandaşlara şenlikte hırsızlara karşı dikkatli olmaları çağrısı yapan Kopp, 23 Eylül 2014 tarihinde yeni 10 Euro'luk banknotların yürürlüğe gireceği için bu kağıt paraların sahte olup olmadığına dikkat etmelerini istedi. Kavgalardan uzak durulmasını isteyen Kopp, acil durumlarda polisten yardım talep edilmesini istedi.

Şehir Yönetimi Şefi Blume-Beyerle de bu yılki değişikliklere dikkat çekti. Özel güvenlik elemanlarını daha sıkı kontrol altına aldıklarını anlatan yönetici, park yerlerinin kullanımına dikkat edilmesini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.