Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mülakat tekniklerinin detayları UİB’de ele alındı

Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ‘Mülakat Teknikleri’ semineri düzenledi. Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere çok sayıda ihracatçı firmanın temsilcisi katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mülakat tekniklerinin detayları UİB’de ele alındı
Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ‘Mülakat Teknikleri’ semineri düzenledi.
Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere çok sayıda ihracatçı firmanın temsilcisi katıldı. Eğitmen İnci Yıldız, aday aramaya çıkmadan önce yapılacak hazırlık, başvuru formlarının incelenmesi, referans kontrolü, mülakat yeri, süresi, belgelerin hazırlığı, adaya aktarılacak bilginin hazırlanması konularında bilgi verdi.
İşe alma ve yerleştirme sürecinde, doğru işe doğru insanın yerleştirilmesinin yanı sıra, zaman, hizmet ve para kaybının en aza indirilmesinin önemine dikkat çeken Yıldız, “Klasik mülakatlardan farklı olarak profesyonel adayların geçmişteki iş deneyimleri ve sorunlar karşısında gösterdiği davranış kalıpları göz önüne alınarak, görüşülen pozisyon için uygun olup olmadığını anlamaya olanak sağlayan Mülakat Teknikleri, klasik mülakata oranla adayın nitelikleri, kişilik yapısı ve yetkinlikleri anlamında daha kesin bilgiler elde edilmesini sağlamakta ve görüşmecinin işini kolaylaştırmaktadır.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.