Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mühendis adaylarına iş dünyasının beklentileri anlatıldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi ve Biyosistem Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Özel Sektörün Genç Ziraat Mühendisleri Adaylarından Beklentileri’ konulu panel düzenlendi.Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mühendis adaylarına iş dünyasının beklentileri anlatıldı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi ve Biyosistem Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Özel Sektörün Genç Ziraat Mühendisleri Adaylarından Beklentileri’ konulu panel düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Panelin açılış konuşmasını yapan KSÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fatih Kıllı, Türkiye’nin önemli bir tarım potansiyeline sahip olduğunu, gerek devlet bünyesinde gerekse iç ve dış pazar koşullarında özel sektöre liderlik yapabilecek, vizyon sahibi teknisyen, tekniker ve ziraat mühendislerine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Öğrencilere kendilerini iş dünyasının beklentilerine göre yetiştirmesi gerektiğini kaydeden Kıllı, “Üniversitelerde eğitimi öğrencilere anahtar olarak veriyoruz.
Öğrenciler iş dünyasının beklentilerini dikkate alarak bu anahtarı iyi kullanabilirse her kapıyı açacaklarına inanıyorum.” dedi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaygısız ise, öğrencilerle özel sektörü buluşturmak için böyle bir panel düzenlediklerini belirterek, özellikle ziraat mühendislerinin kendilerini yetiştirmeleri durumunda özel sektörde her zaman iş bulacaklarını ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından panele geçildi. Panelde mühendis adaylarına iş dünyasının ziraat mühendislerinden beklentileri anlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.