Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhasebeciler haftalarını kutluyor

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Başkan Yardımcısı Dilaver Öğütçü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Havza Temsilcileri Naim Demir, Mahmut Tunç ve Havzalı Muhasebeciler 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeni ile Havza...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhasebeciler haftalarını kutluyor
Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Başkan Yardımcısı Dilaver Öğütçü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Havza Temsilcileri Naim Demir, Mahmut Tunç ve Havzalı Muhasebeciler 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeni ile Havza Kaymakamı Alper Tanrısever’i ziyaret etti.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kural ziyarette yaptığı açıklamada, "Muhasebe Haftası nedeniyle bu sene daha çok etkinlikle Muhasebe Haftası algısını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda ilimizde valimiz, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız, meslektaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla dayanışma içerisinde olmaya çalışıyoruz. Burada çok sayıda meslektaşımız faaliyet göstermektedir. Hep beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever de “Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası başkanımızın, yönetim kurulu üyelerinin odamızın Bafra temsilcilerinin ve serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin ziyaretinden büyük onur duydum. Muhasebe Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum." diye konuştu.

Yapılan ziyaret sonrası Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi Havza Vergi Dairesi Müdürü Harun Kara ve ilçede bulunan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerileri ziyaret ettiler. Akşam düzenlenen gala ile Havza ilçesinde yapılan program son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.