Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'nın en uzak köyünde 112 Acil Sağlık istasyonu açıldı

Muğla merkeze en uzak mesafedeki Gazeller köyünde yapımı tamamlanan 112 Acil Sağlık istasyonu törenle açıldı. İl merkezine 62 kilometre mesafedeki Gazeller'de yaptırılan istasyonun açılış törenine AK Parti Milletvekili Yüksel Özden,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'nın en uzak köyünde 112 Acil Sağlık istasyonu açıldı
Muğla merkeze en uzak mesafedeki Gazeller köyünde yapımı tamamlanan 112 Acil Sağlık istasyonu törenle açıldı. İl merkezine 62 kilometre mesafedeki Gazeller'de yaptırılan istasyonun açılış törenine AK Parti Milletvekili Yüksel Özden, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Özden, törende yaptığı konuşmada Türkiye'nin sağlık hizmetleri alanında geldiği noktanın sevindirici olduğunu söyledi. Özden, "Ambulans hizmetlerinin ücretsiz hale gelmesi bile kendi başına büyük bir devrim, çünkü sağlığa erişimin ve ihtiyaç duyduğunuzda orada bir ekiple birlikte aracın olduğunu bilmek oldukça önemli. İlin her tarafını dolaşan bir milletvekiliniz olarak tespitim şu: Şu an 112 ekipleri hepsinden kıymetli. Birçoğunun mesaisi var, saati var ama bu sarı yelekli arkadaşlarımız 24 saat hizmetinizde." dedi.

Sekiz kişinin görev yapacağı 112 istasyonunun, bölgedeki 12 köye hizmet vereceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.