Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da taşımalı eğitim ihaleleri tamamlandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin taşınma işi ihalesi yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, konu hakkındaki açıklamasında, "İlimiz merkez ilçede bin...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'da taşımalı eğitim ihaleleri tamamlandı
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin taşınma işi ihalesi yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, konu hakkındaki açıklamasında, "İlimiz merkez ilçede bin 238 ilkokul ve ortaokul öğrencisinin taşıma merkezi okullara taşınması için 63 yerleşim yerinden 43 güzergâh belirlenmiş ve bu güzergâhlar için ihaleler tamamlanmış, okulların açıldığı gün kısa süreli ihalelerle taşıma işi başlatılmıştır. Şimdi de uzun süreli ihale aşaması gerçekleştirildi. Ortaöğretim okullarının kayıtları henüz tamamlanmadan, mevcut öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için ilimiz merkez ilçede bulunan ve taşımalı ortaöğretim genelgesi doğrultusunda taşıma kapsamına alınan tüm öğrenciler taşınarak eğitim öğretimleri aksatılmadı. Aynı zamanda taşımalı eğitim kapsamında taşınan bu öğrencilerimizin öğle yemeği ihalesi yapılmış olup eğitim öğretim yılının başladığı gün sıcak yemek verilerek öğrencilerimizin mağdur olmamaları sağlanmıştır." dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yemen Akyüz ise, "2013-2014 eğitim öğretim yılı taşımalı ortaöğretim kapsamında bulunan 720 öğrencinin taşınması iş ve işlemlerinin okulların açıldığı gün başlatılması için kısa süreli alımlar yapılmış ve daha sonra 152 günlük ihaleleri yapılarak eğitim öğretim yılının sonuna kadar ihaleler tamamlanmıştır." şeklinde konuştu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Ramazan Sarıhan da, "2013-2014 eğitim öğretim yılı taşımalı ortaöğretim kapsamında bulunan öğrencilerin belirlenen 43 güzergâhtan taşınması ihalesi sorunsuz olarak yapılmış olup ihale edilmeyen hiçbir güzergâh bulunmamaktadır. Eğitim öğretim yılının başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.