Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da öğrenci servis araçlarına zam yok

Muğla'da 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda il genelinde yapılan öğrenci servis taşımacılığı ücretlerine zam yapılmaması kararı alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün talimatı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'da öğrenci servis araçlarına zam yok
Muğla'da 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda il genelinde yapılan öğrenci servis taşımacılığı ücretlerine zam yapılmaması kararı alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün talimatı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve 13 ilçenin Şoförler odaları başkanları ile yapılan ön görüşmeler neticesinde, 2013-2014 dönemindeki tarifelerin bu yıl da geçerli olması kaydıyla zam yapılmaması hususunda görüş birliğine varılmıştı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Kurulu (UKOME) toplantısında, il genelinde öğrenci servisi taşımacılığı fiyat tarifesi görüşülerek, geçen yıl uygulanan tarifenin aynen devam etmesi oybirliğiyle onaylandı. Toplantıda ayrıca il genelinde öğrenci servis taşımacılığı yapan araçların kayıt altına alınarak, daha emniyetli ve güvenli taşımacılık yapması yönünde bazı teknik kararlar da alındı. Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim öğretim kurumlarına ulaştırılmasında kaliteli, güvenli ve uygun maliyetli servis taşımacılığı çok önemli. Toplantıda almış olduğumuz kararlar, öğrenci velilerinin maddi yükünü azaltmak maksadıyla oybirliğiyle alınmıştır. Kararın alınması aşamasında, ücretlerin arttırılmamasına yönelik olarak göstermiş oldukları iyi niyetli yaklaşımdan dolayı taşımacı esnaflara da teşekkür ediyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.