Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla Valiliği'nden, dolandırıcılık uyarısı

Muğla Valiliği, telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kendisini Muğla Valisi olarak tanıtan bazı kişilerin, iş adamlarını arayarak engelli sandalyesi için para istediği ifade...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla Valiliği, telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kendisini Muğla Valisi olarak tanıtan bazı kişilerin, iş adamlarını arayarak engelli sandalyesi için para istediği ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Özellikle son günlerde ve değişik zamanlarda kendisini Muğla Valisi olarak tanıtan bazı şahısların, bazı otel yöneticileri ile iş adamlarını arayıp engelli sandalyesi alımını vb. gerekçeleri öne sürerek bağış talebinde bulundukları tarafımıza intikal etmiştir. Verilen hesap numarasına para aktarılmasını isteyen şahıslar ile Muğla Valisi ve Muğla Valiliği'nin hiçbir ilgisi yoktur. Vatandaşlarımızın bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi ve durumu gecikmeksizin valiliğimize, güvenlik birimlerine veya adli makamlara bildirmesi önemle rica olunur."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.