Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müftü Öztürk, yaz Kur'an kursu öğrencileriyle kahvaltıda buluştu

Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, 2015 yılı yaz Kur’an kurslarında 3. döneme başlanması dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu'nda öğrenciler ve velileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Şube Müdürü Mustafa Yayla'nın da katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müftü Öztürk, yaz Kur'an kursu öğrencileriyle kahvaltıda buluştu
Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, 2015 yılı yaz Kur’an kurslarında 3. döneme başlanması dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu'nda öğrenciler ve velileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Şube Müdürü Mustafa Yayla'nın da katıldığı kahvaltıda öğrencilere çeşitli sorular soran, kısa sure ve dualar dinleyen Müftü Öztürk, aldığı cevaplar karşısında teşekkür etti. İl Müftüsü Yakup Öztürk, “Sevgili çocuklar, ben sizi çok seviyorum. Çünkü siz güzel dinimizi, duaları, sevgili Peygamberimiz (SAV)'in hayatını ve Kur’an-Kerim’i öğrenmek için bu küçük yaşta buraya geldiniz. Sizi buraya getiren anne ve babalarınızı da tebrik ediyorum. Bilin ki bugünlerde öğrendikleriniz size hayat boyu lazım olacak. Öğrendiğiniz güzel şeyleri uygulayın. Mesela namazın Allah’ın emri olduğunu öğrendiniz, kılarak O’na uyun. Kur’an okumanın adeta Allah ile konuşmak olduğunu öğrendiniz, öyleyse okuyun. Başörtüsünün Allah’ın emri olduğunu öğrendiniz, o zaman örtün." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.