Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müftü Güven: Camiler insanların kurtuluşuna vesile olduğu yerlerdir

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, imamlarla bir araya gelerek, tebliğ ve irşat programlarını artırarak çalışmalarını önerdi ve “Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi. Sarız ve Pınarbaşı ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müftü Güven: Camiler insanların kurtuluşuna vesile olduğu yerlerdir
Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, imamlarla bir araya gelerek, tebliğ ve irşat programlarını artırarak çalışmalarını önerdi ve “Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi.

Sarız ve Pınarbaşı ilçesinde müftülükleri ziyaret eden Kayseri İl Müftüsü Güven, imamlarla bir araya geldi. Düzenlenen tanışma toplantısında konuşan Müftü Güven, “Tebliğ ve İrşat programlarımızı artırarak çalışmalıyız. Din görevlileri olarak birbirimize yardımcı olmalıyız. Camiler insanların kurtuluşa vesile olduğu yerlerdir.” dedi. Din görevlilerinden din hizmetlerini yürütürken karşılaşılan problemleri dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Müftü Güven, Sarız İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz ve Pınarbaşı İlçe Müftü Vekili Şef Ramazan Paksoy ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.