Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya’da ‘112 Acil’e yeni nokta

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Mudanya’nın Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde bulunan itfaiye binası yanında tek noktadan ilçenin doğu ve batı yakasına hizmet vermeye çalışan 112 Acil Sağlık istasyonunun yetersiz kalması dolayısıyla...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya’da ‘112 Acil’e yeni nokta
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Mudanya’nın Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde bulunan itfaiye binası yanında tek noktadan ilçenin doğu ve batı yakasına hizmet vermeye çalışan 112 Acil Sağlık istasyonunun yetersiz kalması dolayısıyla batı yakasında yeni konuşlanmaya gidiyor.

Mudanya’nın batı yakasına hizmet verecek istasyonun, Halitpaşa Mahallesi 1 Nolu Sağlık Ocağı’na ait alanda yapımına başlandı. Mudanya’daki istasyonu, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Bursa’da yapılması planlanan 6 adet müstakil 112 Acil Sağlık istasyonundan biri olacağı öğrenildi. Kumyaka ve Tirilye mahallelerine de hizmet verecek yeni istasyonun, 80 metrekare kapalı alan ile ambulans garajından oluşacağı ve üç ay içerisinde faaliyete geçeceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.