Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muay Thai Milli Takımı’nda bulunan 20 sporcudan 5’i Adanalı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 12-24 Ağustos tarihleri arasında Tayland’da gerçekleştirilecek Dünya Muay Thai Şampiyonası’na gidecek 20 kişilik milli takımın 5 sporcusunun Adana’dan olduğunu söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muay Thai Milli Takımı’nda bulunan 20 sporcudan 5’i Adanalı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 12-24 Ağustos tarihleri arasında Tayland’da gerçekleştirilecek Dünya Muay Thai Şampiyonası’na gidecek 20 kişilik milli takımın 5 sporcusunun Adana’dan olduğunu söyledi.

Ataşbak, Tayland’ın Başkent’i Bangkok’ta gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’na katılacak Hayri Doğan Hozanlı, Yusuf Caner Duvar, Caner Kart, Yusuf Şamil Özkaya, Kerem Şahade ile Muay Thai Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan İncetaş ve Milli Takım Antrenörleri Hakan Şahade ve Yalçın Sizgen’i makamında kabul etti.

Uzak doğu sporlarında Adana’nın Türkiye genelinde ve yurtdışında hayli başarılı olduğunu belirten Ataşbak şöyle devam etti: “Adana’da son yıllarda sistemli çalışmanın meyvelerinin alındığına tanık oluyoruz. Başta Muay Thai’de 3 kez dünya şampiyonu olan Hayri Doğan Hozanlı olmak üzere birçok sporcumuz ulusal ve uluslararası arenada kentimizin sesini duyurmaya başladı. Tayland’da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasına gidecek 20 kişilik milli takım kafilesinden 5’inin kentimizden olması başarımızı kanıtlıyor. Başta sporcular olmak üzere, çocuklarını spora yönlendiren aileler, bunları müsabakaya hazırlayan antrenörlere teşekkür ederim. Dileğimiz, Tayland’ tan Adanalı sporcuların madalyalarla dönmeleridir.”

ŞAHADE: DENEYİMLİ EKİBİMİZLE KÜRSÜYE ÇIKACAĞIZ

Milli takım antrenörü Hakan Şahade, 105 ülkeden güçlü sporcuların katılacağı dünya şampiyonasından madalyalarla döneceklerini belirterek, “12 Ağustos Çarşamba gününe kadar İstanbul’da kampa gireceğiz. Daha sonra kafile ile Tayland’a hareket edeceğiz. Rakiplerimizin bazılarını turnuvalardan tanıyoruz. Başta 3 kez dünya şampiyonluğunu kazanan Hayri Doğan Hozanlı olmak üzere tüm sporcuların dereceye gireceğini düşünüyorum. Deneyimli ekibimizle kürsüye çıkacağız.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Milli Takım Antrenörü Şahade, İl Spor Müdürü Ataşbak’a forma armağan etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.