Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muay Thai Antrenörü Teslime Çelik, dünyada yılın antrenörlüğüne aday gösterildi

Adana Muay Thai Bölge Antrenörü Teslime Çelik, Dünya Muay Thai Federasyonu (IFMA) tarafından yılın antrenörlüğüne aday gösterildi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Teslime Çelik’in dünya federasyonu tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muay Thai Antrenörü Teslime Çelik, dünyada yılın antrenörlüğüne aday gösterildi
Adana Muay Thai Bölge Antrenörü Teslime Çelik, Dünya Muay Thai Federasyonu (IFMA) tarafından yılın antrenörlüğüne aday gösterildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Teslime Çelik’in dünya federasyonu tarafından aday gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ataşbak, aday gösterilen 4 kişi arasında tek kadın olan Teslime Çelik’i önce Adanalılar, sonra da tüm sporseverler desteklemesi gerektiğini vurguladı. Tekvando, muay thai, wuşhu ve kick boks dallarında sporcu olarak ulusal ve uluslararası dereceye sahip olan daha sonra da antrenör olarak Avrupa ve dünya genelinde onlarca sporcu yetiştiren Teslime Çelik’i makamında kabul etti. Ataşbak, Dünya Muay Thai Federasyonu (IFMA) tarafından Teslime Çelik’in Türkiye’den yılın antrenörlüğüne aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Teslime Çelik’in IFMA’nın aday göstermesinde önemli kriterlerin bulunduğuna dikkati çeken Ataşbak, şöyle devam etti: “Teslime Çelik, bölgemizde görev yapan antrenörler arasında kendini sürekli yenileyen, ayrıca milli takımlara sürekli sporcu yetiştiren ve milli takımlarda görev alan başarılı bir antrenörümüz. IFMA tarafından Ukraynalı Pavel Yevtushenko, Kanadalı Suchart Yodkerepuaprai ve Rus Sergei Busygyn’nin yanı sıra Türkiye’den Teslime Çelik’in aday gösterilmesi bizi gururlandırdı. Teslime Çelik, Türkiye’den seçilen tek antrenör olduğu gibi, adaylar arasında tek kadın olması da yarışmaya ilginin yoğun olacağını gösteriyor. Aday gösterilen 4 kişi arasında en şanslı olan Teslime Çelik’i önce Adanalılar, sonra da tüm sporseverler desteklemeli.“

Adana Gençlikspor Kulübü Başkanı Ahmet Bozan, Teslime Çelik’ik adaylık için doğru seçim olduğunu, kulübün tüm sporcu, teknik kadro ve yöneticilerin internet ortamında oy göndererek Teslime Çelik’i destekleyeceklerini belirterek başarılar diledi.

Mili Antrenör Teslime Çelik de IFMA’nın büyük araştırmaları sonucunda 'yılın antrenörü' tek kadın olarak kendini belirlemelerinden onur duyduğunu belirterek, “Adaylık süreci içinde Türkiye’de spora gönül veren tüm sporcu, hakem, antrenör ve yöneticilerin sorumluluğunu taşıyorum. Onları temsil ettiğim için onur duyuyorum. Yılın antrenörü seçilmem halinde ödülü 76 milyonu düşünerek alacağım. Duyarlı spor ailesine güveniyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.