Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motorsiklet kazası: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı şahsa motorsiklet çarptı. Kazada yaralanan şahıs Yaralı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza 12.30 sularında Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Motorsiklet kazası: 1 yaralı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı şahsa motorsiklet çarptı. Kazada yaralanan şahıs Yaralı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza 12.30 sularında Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre yolun karşısına geçmek isteyen 68 yaşında ki Piri Bozkır' a motosiklet çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken çevrede ki vatandaşlar yaralanan şahsın yardımına koştu. Ambulans gelene kadar çevredeki insanlar yaşlı adamın güneşten etkilenmemesi için elleri ve kartonlarla gölge yapmaya çalıştı. Bir vatandaş da yaşlı adamı konuşturmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaşlı Adamın Cuma namazı için camiye gittiği sırada kaza geçirdiği öğrenildi.

Polis çevredeki iş yerleri ve taksi durağına ait güvenlik kameralarını kontrol ederek kaza anına ulaşmaya çalıştı. Yapılan araştırmalarda görgü şahitleri motosikletin plakasız olduğunu ve 48'ler kavşağı istikametine kaçtığı tespit edildi. Kısa süre sonra ise motosikletin benzin istasyonunda terke dilmiş şekilde bulunduğu öğrenildi.

Yaralanan Piri Bozkır'ın vücudunda kırıkları olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.