Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin gösterilerine, izleyicilerden tam not

Hopa'da düzenlenen 'Çocuk Şenliği'nde okul öncesi sınıflardaki öğrencilerin hazırladıkları skeçler ve dans gösterileri büyük ilgi gördü. 2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Hopa ilçesi Okul öncesi eğitim şenliği festival alanında...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Miniklerin gösterilerine, izleyicilerden tam not
Hopa'da düzenlenen 'Çocuk Şenliği'nde okul öncesi sınıflardaki öğrencilerin hazırladıkları skeçler ve dans gösterileri büyük ilgi gördü.

2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Hopa ilçesi Okul öncesi eğitim şenliği festival alanında düzenlendi. Etkinliklere, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nedim Cihan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Döne, kurum müdürleri ve siyasi parti ilçe başkanları, vatandaşlar ve çocukların aileleri katıldı.

Çocuk Şenliği, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Program organizasyonunu da üstlenen Yunus Emre Anaokulu müdürü Reyhan Demir'in şenliklerle ilgili yaptığı bilgilendirme konuşması ile devam etti.

Şenliklerde ilçedeki eğitim kurumlarında bulunan okul öncesi sınıflardaki öğrencilerin hazırladıkları skeçler ve dans gösterileri büyük ilgi gördü.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan gösteriler sonunda organizasyonu hazırlayan öğretmenleri tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.