Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Yelda: Hakan Amca, iyileşince yanına geleceğiz

İzmir'in Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde yatan lösemili çocukların eğitim gördüğü bölümleri ziyaret etti. Onlara hediyeler veren Tartan, bir de dizüstü bilgisayar gönderdi.Bayram tatilinin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik Yelda: Hakan Amca, iyileşince yanına geleceğiz
İzmir'in Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde yatan lösemili çocukların eğitim gördüğü bölümleri ziyaret etti. Onlara hediyeler veren Tartan, bir de dizüstü bilgisayar gönderdi.

Bayram tatilinin ardından Başkan Tartan’a gelen bir eposta ise bir hayli duygu yüklü ve bir o kadar da umut doluydu. 9 yaşındaki Yelda Altıntaş, iyileşeceği konusunda umut veriyor ve mutlaka Tartan’ı ziyaret edeceğini söylüyordu. Yelda, şöyle yazmıştı: "Hakan Amca, adım Yelda. Onkoloji servisinde tedavi görüyorum. Muş'un Güroymak ilçesinin köyünde yaşıyorum. 9 yaşındayım. Bayramda hastanedeki okulumuza geldin, bize moral verdin, çok teşekkür ederim. Hediye olarak gönderdiğin bilgisayarı doktorum ve öğretmenim, benim olmadığı için bana verdiler. Çok mutlu oldum. İyileşince yanına geleceğiz. Seni seviyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.