Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Eğitim Müdürü Selamet öğretmenler ile buluşuyor

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, eğitimde kaliteyi ve başarıyı artırmak üzere ayda 50 olmak üzere, 10 ayda toplam 500 öğretmen ile bir araya gelecek.İlki 26 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00-16.00 saatleri arasında Nezihe Yalvaç...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Müdürü Selamet öğretmenler ile buluşuyor
Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, eğitimde kaliteyi ve başarıyı artırmak üzere ayda 50 olmak üzere, 10 ayda toplam 500 öğretmen ile bir araya gelecek.

İlki 26 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00-16.00 saatleri arasında Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilecek buluşmada, Adana’daki eğitimin niteliği artırması ve öğretmenlerin edindikleri deneyimleri birbirlerine aktarmaları hedefleniyor.

Milli Eğitim Müdürü Selamet, il genelinde gönüllü öğretmenlerle belirli aralıklarla bir araya gelerek, yüz yüze iletişimin bir türü olarak yapılması planlanan toplantı ve söyleşiler öğretmenleri bir araya getirmesi, yönetim ve öğretmenler arasında doğrudan iletişimi sağlaması açısından önem taşıdığını söyledi.

Toplantıların iletişim ve ekip motivasyonu açısından oldukça önemli olduğunu dile getiren Selamet, “Bu tür toplantıları eğitim-öğretimin niteliğini arttırması açısından oldukça önemli bulmaktayız. Buradan çıkan sonuçlar doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerimiz zenginleşecektir. Öğretmenlerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini doğrudan İl Milli Eğitim Müdürü’ne iletebildiği, yeni eğitim sisteminin anlatıldığı söyleşilerle, edinimlerini meslektaşlarıyla paylaşarak, bunu öğrencilere aktarmalarına imkân tanıyacaktır.” dedi.

Öğretmenler buluşmasının kendi alanında kapsam ve içerik olarak ilk olduğunu belirten Selamet, Adana’da ve diğer illerde bu alandaki çalışmalara kaynak olarak, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik edeceğini, projenin olumlu geri bildirimlerini, projenin paydaşları olan öğretmen ve çalışanların motivasyonlarını artıracağını ve yeni çalışmalara da kaynak oluşturacağını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.