Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Milletleri yeniden ayağa kaldıracak olan öğretmenler olmuştur"

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hükümet konağı önünde tören düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Milletleri yeniden ayağa kaldıracak olan öğretmenler olmuştur"
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hükümet konağı önünde tören düzenlendi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anıta çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Tören dağılımı sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Ereğli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, "Bugün bizim için anlamlı bir gün. Bugünü bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk'e, değerli silah arkadaşlarına saygıyla anıyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizi değer ve kıymet noktasında önemli bir yere taşımış oldular. Ulusları ve milletleri yeniden ayağa kaldıracak olan öğretmenler olmuştur. Cumhuriyetimizin yücelmesinde ve yükselmesinde çok önemli olan pay öğretmenlerimize aittir. Geçmişte vazife yapan öğretmen arkadaşlarımı, hayatını kaybeden öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olanlara da uzun ömürler diliyorum. Şu anda vazife başında olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği üyeleri, törenin sonunda öğretmenlere karanfil dağıttı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.