Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Milletimiz 17/25 Aralık'la kaçak Aksaray'ın maliyetini unutmayacak"

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, siyasi iktidarın, yargıya baskı yaparak parti afişlerini kaldırsa bile "17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu" ile "1 milyar 370 milyon liraya yapılan kaçak Aksaray'ı milletin vicdanından silemeyeceğini...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, siyasi iktidarın, yargıya baskı yaparak parti afişlerini kaldırsa bile "17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu" ile "1 milyar 370 milyon liraya yapılan kaçak Aksaray'ı milletin vicdanından silemeyeceğini söyledi.

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, yaptığı açıklamada, bu milletin hiç bir zaman Oslo görüşmelerindeki ihanet pazarlığını, Aksaray değil Karasaray'ı ve 17/25 Aralık rüşvet operasyonundaki gerçekleri unutmayacağını kaydetti. Vicdanlara yazılanların hiç bir zaman silinemeyeceğini belirten Kaya, 7 Haziran seçimleri öncesi seçmeni "Hatırla ey Antalya” diyerek oylarına sahip çıkmaya çağırdıklarını ifade etti.

Kaya, şunları kaydetti: "Oslo görüşmelerindeki ihanet pazarlığını, asgari ücretin 940 lira olduğu bir ortamda 1 milyar 370 milyon liraya mal olan Aksaray değil Karasaray gerçeğini, rüşvet ve rüşvetçiye kol kanat gerildiğini, 17/25 Aralık tarihlerini hatırlatmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanamayacak. Bu sefer ne yasaklar, ne de seçim rüşvetleri halkımızın gerçekleri görmesini engellemeyecek. Bu nedenle Antalya'mızın dört bir yanında yaptığımız seçim çalışmalarımızda yasaklara karşı çalışmalarımızı anlatarak sürdürüyoruz. Ne AKP’nin yalanları, ne de Yüksek Seçim Kurulu'nun(YSK) yasakları halkımızın gerçekleri görmesini engelleyemeyecektir. Çünkü her şey ortadadır. Bunun için çalışmalarımızı dört koldan sürdürüyoruz. Bunun neticesinde 7 Haziran’da Antalya’nın çiftçisi, emeklisi, dul ve yetimi, işçisi, memuru başta olmak üzere halkımızın her kesiminin AKP'ye 'Unutulduğumuzu unutmadık' diyerek hesabını soracaktır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.