Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Midyat polisi, 2 günde 13 hırsızlık olayını aydınlattı

Midyat Emniyete Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri son iki günde yaşanan 13 hırsızlık olayını aydınlattı. Konuya ilişkin 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçede son iki gün içinde yaşayana hırsızlık olaylarını...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Midyat Emniyete Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri son iki günde yaşanan 13 hırsızlık olayını aydınlattı. Konuya ilişkin 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçede son iki gün içinde yaşayana hırsızlık olaylarını çözmek için çaba gösteren Asayiş Büro Polisleri, Bağlar Mahallesi’nde market soygunu, Işıklar Mahallesinde bir pasajda 11 işyeri soygunu ve motosiklet hırsızlığı konusunda yaptığı çalışmalarda 8 şüpheli yakaladı. Cumhuriyet savcılığı talimatları doğrultusunda incelen mobesa kameraları, özel güvenlik kameraları ve delilerden yola çıkarak yakaladıkları şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece 4’ü tutuklanırken, yaşları küçük olan diğer 4 kişi ise Denetimli Serbestliğe tabi tutuldu.

Bağlar Mahallesi'ndeki hırsızlık olayında yapılan ihbarı anında değerlendiren polis, şüpheli aracı durdur. Plakası gazete kağıdı ile kamufle edilmiş araçta soygunda kullanılan malzemelerle birlikte 4 kişiyi emniyete götürdü. Yapılan sorgunun ardından Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.B, S.S. ve B.İ çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli A.D ise denetimli serbestlik tarafından denetime tabi tutulacağı öğrenildi.

11 İŞYERİNDE HIRSIZLIK

Önceki gün Cumhuriyet Bulvarı Kocamanoğlu Caddesinde bulunan Halep Pasajın’da 11 işyerinde yağma ve hırsızlık olayı yaşanmıştı. Asayiş Polisleri yapılan titiz çalışmanın ardından 1 kişi yakaladı. Şüpheli şahsın, iş yelerindeki ve mobesa kameralarındaki görüntüleriyle birlikte yargıya teslim etti. Çıkartıldığı mahkeme tarafından zanlı H.E tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevine gönderildi.

Motosiklet çalındığı gerekçesiyle polise başvuran vatandaşlarında hırsızlık olayı da çözüme kavuşturuldu. Olaya karışan 3 şüpheli Emniyetteki işlemlerin ardından çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, mahkeme yaşları küçük olan 3 kişi hakkında denetim kararı verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.