Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Yıldız: Emekli maaşlarından kesintileri kaldıracağız

MHP Malatya milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, emekli maaşlarından yapılan kesintileri kaldıracaklarını ifade etti. MHP Malatya milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP’li Yıldız: Emekli maaşlarından kesintileri kaldıracağız
MHP Malatya milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, emekli maaşlarından yapılan kesintileri kaldıracaklarını ifade etti.

MHP Malatya milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan MHP adayları, vatandaşlara teşekkür etti.

MHP Malatya milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran seçimlerinde iktidar oldukları takdirde millete hizmet için hazır olduklarını belirtti. Ülkenin en önemli sorununun işsizlik olduğunu bildiklerini söyleyen Yıldız, “İktidara geldiğimizde her yıl 700 bin işsizimize iş imkanı sağlayacağız. Ve bu yandaş ailelerden 5’er, 10’ar tane işsiz alınması gibi değil, her ihtiyacı olan bir işsizi işe almak kaydıyla her yıl 700 bin işsizimize iş imkanı sağlayacağız. Bu şekilde evine ekmek götürmesini sağlayacağız.” dedi.

'DEVLET YARDIMLARI ÜZERİNE AKP GİBİ PARTİ İSMİ YAZMAYACAĞIZ'

Ülkenin ikinci büyük sorunun ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusu olduğunu dile getiren Yıldız, mevcut iktidarın yoksul vatandaşlara yaptığı yardımları ‘AKP yapıyor’ havasında verdiğinin altını çizdi. Yıldız, şöyle devam etti: “Yoksul insanlarımıza sanki bir ihsanda bulunuluyormuş havasında poşetlerle yardımlar teslim ediliyor. Oysa bu yardımlar devlet yardımıdır. Devletin yaptığı yardımlardır. İhtiyaç sahiplerinin zaten hakkıdır. Biz iktidar olduğumuzda muhtaç olan ailelerimize ‘Hilal Kart’ vereceğiz. Bu kart ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz, evlerinin ne ihtiyaçları varsa onu alabileceklerdir. Ve insanlarımızı zorunlu olarak makarna yemek zorunda bırakmayacağız. Devlet yardımlarının üzerine AKP’nin yaptığı gibi parti ismi yazmayacağız.”

Emekli maaşlarından yapılan kesintileri kaldıracaklarını vurgulayan Yıldız, “Bütün çalışanların asgari ücret kadar alınan maaşlarından vergi alınmayacak. Hem insanımız hem de devletimiz kalkınacak.” diye konuştu.

'KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ'

MHP Malatya Milletvekili adayı Hakan Yılmaz ise AK Parti iktidarında Orduzu’nun köy görünümü aldığını belirterek, “İnşallah Milliyetçi Hareket iktidarında tüm belde belediyeleri açılacak. Orduzu köy görüntüsünden kurtulacak. Ben eski Malatyalıyım, sizin evladınızım. Buradaki 45 bin dönüm arazinin sulama suyu sorunu var. Buradaki kil tabakasından dolayı su çıkmıyor. Karakaya Barajından 600’lük boru ile Orduzu göleti sürekli zinde tutulacak. Bunu Battalgazi, Dilek, Hatunsuyu için ayrıca yapacağız. Orduzu’nun sulama sorunu da bu şekilde Milliyetçi Hareket iktidarında çözeceğiz. Belediye hizmetlerinin hiç olmadığını çok iyi biliyoruz. Kanalizasyon yapılmış, ama asfaltlama tekrardan yapılmamış. İçme suyu problemleri var bunların hepsini çok iyi biliyoruz. İnşallah bu kötü gidişata dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.