Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Kaya: İktidar seçmene ayakları yere basmayan vaatlerde bulunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AK Parti Antalya milletvekili adayı eski bakan Lütfi Elvan ve Mustafa Köse'nin halka ayakları yere basmayan vaatler verdiklerini söyledi. Vatandaşın ayakları yere basmayan vaatlere...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Kaya: İktidar seçmene ayakları yere basmayan vaatlerde bulunuyor
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AK Parti Antalya milletvekili adayı eski bakan Lütfi Elvan ve Mustafa Köse'nin halka ayakları yere basmayan vaatler verdiklerini söyledi.

Vatandaşın ayakları yere basmayan vaatlere 7 Haziran'da kanmayacağını belirten Kaya, eski bakan Elvan ile 2 sıra milletvekili adayı Köse'nin hızlı trenin çiftçiyi Antalya'ya nasıl ulaştıracağının bilinmediğini kaydetti. Köse ve Elvan'a hızlı trenin çiftçiyi Antalya haline nasıl ulaştıracağını soran Kaya, milletin, bunların vaatlerine 'Heybeyi neyle doldurduğunuzu biliyoruz' cevabı verdiğini ifade etti.

Kaya, AK Parti'li milletvekili adaylarının seçim vaatleriyle ilgili şunları söyledi: “Allah’ını seversen Mustafa Köse Serikli, Manavgatlı, Alanyalı, Gazipaşalı, Kaşlı, Demreli, Kumlucalı, Kemerli, Elmalılı ve Korkutelili çiftçi hızlı trenle ürettiği ürününü Antalya haline nasıl getirecek. Bütün umudunu hızlı trene bağlamış olan, umudu tükenmeye başlayan AKP’li vekiller Antalya halkını, çiftçisini, esnafını ve turizmcisini laf oyunlarıyla kandırmaya devam ediyorlar. Çiftçiye ayağı yere basan projeler sunamıyorsunuz. MHP'nin çiftçi kardeşlerimiz için hazırladığı projeler kapsamında mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Mazot 1,75 lira olacak. Yem, kepek, arpa, saman gibi girdilerdeki vergiler kaldırılacak. 2/B sorunu, adil ve hakkaniyete uygun şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Bizler Antalyamıza getirilecek olan hızlı trene karşı değiliz ancak halkımızı da laf oyunlarıyla kandırılmasına sessiz kalmayacağız."

"Heybemize proje doldurup geldik" diyen eski bakan Elvan'ın sözlerine tepki gösteren Kaya, "Türkiye biliyor ki 17-25 Aralık tarihlerinde yaşananlarla Türkiye heybeyi kimlerin nasıl doldurduklarını gayet iyi biliyor. Biz bal tutan parmağını yalar sözüne katılmıyoruz. Türk milleti yalana ve talana son verecektir.7 Haziran seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi'nin heybesini dolduranlardan hesap soracağı tarihin başlangıcı olacaktır. 7 Haziran seçimlerinden sonra birilerinin değil; Türk milletinin heybesinin dolacağı tarih olacaktır. Antalya ödediği vergilerin karşılığını 13 yıllık iktidarınızda hiç alamadı. Maalesef ki milli gelire katkısı olmayan bazı iller Antalya’nın vergisi ile Antalya’nın çok çok üzerinde hizmet gördü." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.