Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Erkul: Balıkesir'e partinin değil hizmet bayrağını dikin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Bandırma Belediyesi arasında yapılan protokolün 30 Eylül 2014 tarihinde sona ermesinin ardından su işlerinde çalışan...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Erkul: Balıkesir'e partinin değil hizmet bayrağını dikin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Bandırma Belediyesi arasında yapılan protokolün 30 Eylül 2014 tarihinde sona ermesinin ardından su işlerinde çalışan taşeron işçilerin iş akitlerine son verilmesini eleştirdi.

MHP İlçe Başkanı Karani Erkul, "30 Mart yerel seçimleri öncesinde Balıkesir’e hizmet bayrağını asacaklarını dile getirenler görülüyor ki hizmetin değil AK Parti bayrağını asmışlardır. Yerel seçimler sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yönetim değişikliğinin ardından işten çıkarmalar ve personel nakilleri dikkati çekmektedir. Bandırma Belediyesi arasında yapılan protokolün 30 Eylül 2014 tarihinde sona ermesinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı su işlerinde çalışan taşeron işçilerin de iş akitlerine son vermiştir. Yerlerine ise AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından büyük şehre ulaştırılan yandaş işçilerin alınacağı ayyuka çıkmıştır. Her platformda kul hakkı ve liyakatten bahseden AK Partili belediyelerde liyakat değil siyasi yandaşlık artık tercih edilir hale gelmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaletsiz uygulamalarla taşeron işçileri işsizliğe ve sefalete mahkum etmektedir." dedi.

Erkul, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un insanların ekmekleriyle uğraşmak yerine işçilerin ekmeklerine ekmek katacak projeleri uygulamaya koyması gerektiğini söyledi. Erkul, "Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne parti bayrağı değil, hizmet bayrağını çeken bir belediye başkanı olmalıdır." ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.