Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Akıllı:Ekonomik kriz nedeniyle esnaf siftah yapmadan dükkanı kapatıyor

MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, bölgede turizm sezonu başlamasına karşı esnafın siftah yapmadan dükkanını kapatmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Cengizhan Gököz, Tolga...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Akıllı:Ekonomik kriz nedeniyle esnaf siftah yapmadan dükkanı kapatıyor
MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, bölgede turizm sezonu başlamasına karşı esnafın siftah yapmadan dükkanını kapatmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Cengizhan Gököz, Tolga Alıcı, MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve ilçe yönetimi ile birlikte Demokrasi Bulvarı, Hisar Caddesi ve Perşembe Pazarında esnafı ziyaret etti.
Ziyarette pazar esnafı ve vatandaşla selamlaşan Tarkan Akıllı, partisi için destek istedi. Halkın sorunlarını dinleyen Akıllı, ülkede hakim olan ekonomik krizin Manavgat'ta esnafın hayatını olumsuz etkilediğini söyledi. AKP iktidarının kötü ekonomik yönetiminin ülkeyi karanlığa süreklediğini belirten Akıllı, "Ekonominin ne düzeyde olduğunu merak edenler çarşı-pazarı gezerek görebilirler. Esnafımız siftah yapmadan günlerini geçirmektedir. Pazarcı esnafımızın durumu da oldukça kötü. Sabahın erken saatlerinde tezgahını açan pazarcı esnafımız işlerin kötü olmasından dolayı akşam olmadan tezgahını toplamak zorunda kalıyor. Bu kötü gidişe MHP dur diyecektir." dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.