Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Akıllı: İlçelerden Antalya'ya bir kişi 40 liraya gidip geliyor

MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Antalya'nın 'ulaşım master planı'nın hazırlanmadığını savunarak, "Büyükşehir Yasası'nı bir kurtarıcı gibi sunmalarına rağmen ilçelerden Antalya'ya bir kişi 40 liraya gelip...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Akıllı: İlçelerden Antalya'ya bir kişi 40 liraya gidip geliyor
MHP Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Antalya'nın 'ulaşım master planı'nın hazırlanmadığını savunarak, "Büyükşehir Yasası'nı bir kurtarıcı gibi sunmalarına rağmen ilçelerden Antalya'ya bir kişi 40 liraya gelip gidiyor. Böyle bir ulaşım ve toplu taşıma anlayışı olamaz. Bu Antalyalılara yapılan bir zulümdür." dedi.

Antalya Serik, Alanya, Aksu, Gazipaşa, İbradı, Gündoğmuş, Akseki'den sonra Konyaaltı ilçesinde belediye otobüsünde seçim çalışması yapan Akıllı, Antalya'nın Türkiye'nin nüfusu en hızlı artan il olduğunu kaydetti. Akıllı, şu ifadeleri kullandı: "Antalya'da Büyükşehir Belediyesi AK Parti yönetiminde. AKP'liler her yerde yaptıkları gibi burada da vatandaşların dertlerine çözüm üretmek yerine önce kendilerine menfaat sağlamayı düşünüyor. Hala Antalya'nın ulaşım master planı hazırlanmadı. Büyükşehir Yasası'nı bir kurtarıcı gibi sunmalarına rağmen ilçelerden Antalya'ya bir kişi 40 liraya gelip gidiyor. Böyle bir ulaşım ve toplu taşıma anlayışı olamaz. Bu Antalyalılara yapılan bir zulümdür."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.