Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Korkuteli ilçe başkanı Yıldız oldu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı için seçime tek liste halinde giren Süleyman Yıldız Korkuteli ilçe başkanı oldu. MHP Korkuteli İlçe Kongresine,...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Korkuteli ilçe başkanı Yıldız oldu
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı için seçime tek liste halinde giren Süleyman Yıldız Korkuteli ilçe başkanı oldu.

MHP Korkuteli İlçe Kongresine, MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP MYK üyesi Kemal Çelik, MHP Antalya ilçe başkanları, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, önceki dönem MHP il başkanları, MHP ilçe belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, "Korkuteli ilçemizde üç hilalli bayrağımızı dalgalandıran Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe’ye, eski ilçe başkanı Veli Yorulmaz’a ve Korkuteli’nde partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim." dedi. Gençer, yeni ilçe başkanı seçilen Süleyman Yıldız'ı tebrik etti.

İlçe başkanı Yıldız da yaptığı konuşmada, "Daha güçlü bir Türkiye, daha müreffeh bir millet, daha kudretli bir devlet ancak MHP iktidarıyla mümkün olacaktır. Bu büyük ülküye gönül verenler çile çektiler, mücadele ettiler, şehit düştüler ve bugün burada toplanmamıza vesile oldular. Aziz şehitlerimize, hayatta olmayan ülküdaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.