Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP, 7 Haziran seçimlerinde Bayburt’ta 1. parti olacağını deklare etti

Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili tanıtım toplantısı, Beyzade Düğün Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve adayların öz geçmişlerinin slayt eşliğinde gösterilmesiyle başlayan toplantıda konuşan MHP...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP, 7 Haziran seçimlerinde Bayburt’ta 1. parti olacağını deklare etti
Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili tanıtım toplantısı, Beyzade Düğün Salonu'nda yapıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve adayların öz geçmişlerinin slayt eşliğinde gösterilmesiyle başlayan toplantıda konuşan MHP Bayburt 1. sıra milletvekili adayı Dr. Kadri Karabey Karaoğlu, seçilmesi halinde siyasi parti ayrımı yapmadan tüm insanlara hizmet edeceğini söyledi.

Karaoğlu, "Bayburtumun ve sizlerin ikbalini şahsi ikbalimin önünde tutacağıma söz veriyorum. Sizlerin önünde değil sizlerle birlikte ve aranızda yürüyeceğime söz veriyorum. Bayburt’un sorunlarını her kürsüde, her platformda yüksünmeden, çekinmeden en yüksek sesle dillendireceğime söz veriyorum. Yüce Yaradan'ın kelamı ile dalga geçenlerle değil onu baş tacı eden bizimle yürü Bayburt! Şırnak’a havaalanı yaparken Bayburt’a tren rayını çok görenlere karşı bizimle yürü Bayburt! 'Düşünebiliyor musunuz Bayburt’ta Fen Lisesi var' diyebilenlere karşı, Bayburt’un onuru var, haysiyeti var, şerefi var demek için bizimle yürü Bayburt!" dedi.

MHP 2. sıra milletvekili adayı Tamer Kayaalp, “Türkiye'nin en büyük ilçesini aldınız, en küçük şehri yaptınız! Bayburt'ta ticaret hayatı bitmiştir, esnaf kan ağlıyor. Bayburtlunun özgüvenini kaybettirmişler, Bayburtlunun hayallerini süsleyen en büyük iş asgari ücretle işe girmek olmuştur. Bayburt bunu hak etmiyor. Ama zamanı gelmiştir, hep beraber çalışacağız, mücadele edeceğiz ve Bayburt'u bu zulmün elinden kurtaracağız inşallah." diye konuştu.

MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç da 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde MHP'nin Bayburt'ta 1. parti olacağını söyledi. Burç, Bayburt'un teşvik kapsamında 5. bölgede bulunmasını eleştirdi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.