Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meyveciliği geliştirme çalışmaları devam ediyor

Giresun’un Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde meyveciliği geliştirme projesi çalışmaları devam ediyor. Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk İlçelerinde bitkisel üretimde meyveciliği geliştirmek ve üreticileri desteklemek amacıyla...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meyveciliği geliştirme çalışmaları devam ediyor
Giresun’un Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde meyveciliği geliştirme projesi çalışmaları devam ediyor.

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk İlçelerinde bitkisel üretimde meyveciliği geliştirmek ve üreticileri desteklemek amacıyla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Arif Kahya ve konu sorumlusu Ziraat Mühendisi Ahmet Elevli ile birlikte Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Üreticilerin talepleri doğrultusunda İl Özel İdare bütçesi kaynaklı, Şebinkarahisar Orman fidanlığında tesis edilen üretim sahasında ve su kuyusu açma çalışmaları yerinde incelendi, çeşitli meyve fidanlarından tesis edilen meyve bahçeleri ve ilçede örnek olabilecek meyve bahçeleri ziyaret edilip, üreticilere modern meyveciliğin gerekleri anlatıldı.

Gezi ve incelemelerde Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk İlçelerinde meyve bahçelerinin mutlaka kapama bahçeler halinde tesis edilmesinin gerekliliği vurgulandı, çalışmaların bu doğrultuda devam etmesi istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.