Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Haboğlu öğretmenlere konser verdi

Gümüşhane Eğitimciler Derneği (GÜEDER), Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında tasavvuf müziği sanatçısı Metin Haboğlu'nu ağırladı.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'ndaki programda din görevlisi Ahmet Demir'in Kur'an...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümüşhane Eğitimciler Derneği (GÜEDER), Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında tasavvuf müziği sanatçısı Metin Haboğlu'nu ağırladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'ndaki programda din görevlisi Ahmet Demir'in Kur'an tilavetinin ardından konuşan GÜEDER Başkanı Aydın Bayrak, "Bugün tüm öğretmenlerimizin unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşam boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasına dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir." dedi.
Türk öğretmenlerinin yaşamını öğrencilerine adadığını ve bu bilince sahip öğretmenlerin her geçen gün arttığını kaydeden Bayrak, “Öğretmenler Günü'nde elbette büütün öğretmenleri, öğretmenlerimizi, Anadolu'nun gülen yüzünü dünyaya tanıtan, yüz akımız, eğitime adamış, fedakar, cefakar eğitim gönüllülerimizi hatırlamamız gerekir. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar, yaşam boyu sağlık ve mutluluklar dilerim.” şeklinde konuştu.

Derneğin etkinliklerinin sinevizyondan izletildiği programda sahne alan sanatçı Metin Haboğlu, "Öğretmen, Onlar Öndeler, Can Efendim, Medine'nin Gülü, Gidiyorum, Suskunum,ve Yeni Bir Dünya" adlı eserleri seslendirdi. Metin Haboğlu'na eşlik eden davetlilerin programdan aldığı keyif görülmeye değerdi.
Program, Bülent ve Kadriye Ağaç, Aziz Bayraktar ile İlyas Murathan'a eğitime verdikleri hizmetlerden dolayı vefa ödülleri verilmesiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.