Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meteorolojiden 3 il için buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji 3 il için şiddetli kar yağışı uyarısı yaptı. Şiddetli don uyarısının yapıldığı açıklamada, ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve şiddetli don olayına karşı yetkililerin dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meteorolojiden 3 il için buzlanma ve don uyarısı
Meteoroloji 3 il için şiddetli kar yağışı uyarısı yaptı. Şiddetli don uyarısının yapıldığı açıklamada, ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve şiddetli don olayına karşı yetkililerin dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji İşleri Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bölgede pazartesinden itibaren kar yağışı beklendiği belirtilerek, yağışın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edecek. Sivas Kayseri, Yozgat illerinin yüksek kesimlerinde yağışın yer yer etkili olacağı tahmin edilirken, Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığının hissedilir derece düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve şiddetli don olayı vb.) yetkililerin dikkatli olmaları istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.